Over Kooikerbouw

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Marco Kooiker. Bouwer in hart en nieren. Vol passie én met alle papieren op zak. Vanaf de start van mijn bedrijf in 2011 werk ik aan prachtige projecten in de wijde omgeving rond Rouveen Zwolle Meppel etc. . Van een dakrenovatie tot de bouw van een vrijstaande woning, van de verbouwing van een horecazaak tot de realisatie van een bedrijfspand.

Bij elke opdracht wil ik het verschil maken voor opdrachtgevers. Het puzzelwerk vooraf vind ik daarom een van de leukste aspecten van mijn werk. Het is mooi als je plannen of wensen van een klant binnen het beschikbare budget kunt realiseren. En het liefst nog meer dan vooraf gedacht. Marco Kooiker Bouw verrast klanten graag.

Marco Kooiker Bouw is een kleinschalig bouwbedrijf dat toch graag aan grote projecten werkt. Daarvoor werken wij samen met betrouwbare en professionele partners. Samen zetten we onze kennis en ervaring is voor het leveren van totaaloplossingen.

Marco Kooiker Bouw is aangesloten bij Bouwgarant. Dat betekent dat ik kwaliteit garandeer. Ons bedrijf wordt  getoetst op vakbekwaamheid. Bouwgarant-Aannemers staan ook garant voor afbouw bij situaties van overmacht. Samenwerken met een Bouwgarant-aannemer biedt opdrachtgevers dus veel zekerheid.

Bouwplannen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gesprek.  Aannemelijke kans dat we daarna samen verder bouwen aan je plan of wens!